5 Simple Techniques For tekirdağ prefabrik

Wiki Article

Bina kurulumu öncesinde alınması gereken yapı ruhsatı gibi tüm yasal işlemlerin izinlerinin alınması

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çAlright ihtiyacı olan ev strategyını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Tüm bunlar maliyeti arttıran unsurlar olmakla beraber yine duvar panellerinin boyutlarında da bu opsiyonlara rastlanabiliyor. 10 santimetre olan iç duvar paneli aynı zamanda six santimetre olarak da tercih edilebiliyor.

Tasarımında kullanılan özel programda yapı statiği, mekanik tesisat projeleri aynı anda yapıldığından ekstra masraflar gerektirmez

Prefabrik ev satın almak uygun maliyetten zaman tasarrufuna kadar birçOkay avantajı sağlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşguyıza olanak tanır.

Montaj Hizmetleri: Profesyonel montaj hizmetleri almak, fiyatları artworkırabilir ancak uzun vadede avantaj sağlayabilir.

Isı ve ses yalıtımı prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden biridir. Kurulacak binaların iklim özelliklerine bağlı olarak çanakkale prefabrik gerekli yalıtım malzemeleri kullanılmalıdır.

You can e-mail the positioning proprietor to let them know you have been blocked. You should contain Anything you had been executing when this web site arrived up as well as the kırklareli prefabrik Cloudflare Ray ID found at the bottom of the webpage.

Dubleks prefabrik ev fiyatları genellikle tek katlı prefabrik evlere kıyasla daha yüksektir, ancak hala geleneksel yapılara göre daha uygun fiyatlıdırlar.

Edirne’de prefabrik ev sahibi olmak isteyenler, farklı modeller ve fiyat seçenekleri arasından kendilerine uygun olanı tercih edebilirler.

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik tekirdağ prefabrik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

İmarı olmayan kırklareli prefabrik ev fiyatları arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda prefabrik izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

Report this wiki page